U bent hier: Assortiment>Raamdecoratie
Raamdecoratie Deco Home

Raamdecoratie

Raamdecoratie vindt zijn oorsprong als functionele oplossing in kantoren, maar is nu ook volledig ingeburgerd in het Nederlandse interieur.

Onder deze verzamelnaam vinden we een breed scala aan producten zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale, houten of verticale jaloezieën, shutters,  lamellen en plissé- en paneelgordijnen. Welk product je kiest is een kwestie van functionaliteit en vooral van smaak. Naast kunststof zijn er vele uitvoeringen als hout, stof en metaal verkrijgbaar. De keuze in kleur is nog vele malen groter en zijn er vele vormen als brede en smalle lamellen, schulpranden en zomen voorhanden.

Bij Deco Home vind je een grote collectie van topkwaliteit van bekende merken als Luxaflex (bekijk de Luxaflex Product Showcase: )Multisol en BeCe.

Bij Deco Home houdt het niet op met advies over kleur en soort. Natuurlijk wordt alles naar wens professioneel opgemeten op maat gemaakt en gemonteerd. Met je Deco Home interieurspecialist vind je dankzij ons grote aanbod absoluut de perfecte combinatie.

 • Deco Home Tames
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Beste klanten, in de maand februari hebben wij geen koopavonden. U kunt overdag gewoon bij ons terecht voor het beste advies!

   

 • Deco Home Tames

  Laat 5
  1811 EA Alkmaar
  Telefoon (072) 511 53 54
  Fax (072) 511 47 38
  E-mail info@decohometames.nl

BACK TO TOP